Vecernia misionara la parohia Plugova din protopopiatul Baile Herculane

La ceas de seara, dupa ce a luat parte la zilele orasului Baile Herculane si la hramul manastirii din localitate, Preasfintitul Parinte Episcop Lucian a savarsit slujba Vecerniei la parohia Plugova din protopopiatul Baile Herculane.


Sute de credinciosi au luat parte la slujba de seara si s-au bucurat de cuvantul de invatatura al Ierarhului. Totodata, Preasfintia Sa a multumit credinciosilor si preotului paroh, precum si administratiei locale pentru dragostea cu care a fost primit in aceasta parohie statornica in dreapta credinta ortodoxa.

Dupa rostirea cuvantului de invatatura Preasfintitul Parinte Episcop Lucian a miruit pe toti cei prezenti si le-a impartit iconite spre binecuvantare.

Pentru ALBUM FOTO, click pe banner:

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.