publicat în: Arhivă

Tanara femeie sechestrata pentru a fi exorcizata. Biserica Adventista de ziua a 7-a

Biserica Adventista de ziua a 7 a din EvryLacasuri Ortodoxe: din Evry
Tanara femeie sechestrata pentru a fi exorcizata. Biserica Adventista de ziua a 7-a

Patru persoane au fost arestate joi, 12 mai 2011, in Grigny (Essonne), dupa ce au sechestrat o tanara fata timp de o saptamana intr-un apartament, pentru exorcizare, conform unor oficiali din Evry.

Aceste patru persoane, printre care o femeie care inchiriase apartamentul, au varsta cuprinsa intre treizeci si cincizeci de ani, a declarat o sursa apropiata anchetei. Toate traiau in acest apartament din Grigny, dar nu faceau parte din aceeasi familie.

Fiul minor al femeii arestate, care era si el arestat, a fost eliberat si ar trebui sa fie plasat intr-un asezamant special, a declarat procurorul.

Tanara de 19 ani care a fost sechestrata timp de o saptamana pentru a fi exorcizata se afla astazi dimineata, vineri 13 mai 2011, inca in spital. Dupa petrecerea a 7 zile, legata de un pat, aproape fara niciun aliment sau bautura, era foarte slabita, insa prognosticul sau vital este unul destul de bun.

Foarte fragila din punct de vedere psihologic, aceasta facea parte din miscarea Bisericii Adventiste de Ziua a 7-a si traia, de asemenea, in acest apartament.

Ea a fost descoperita de politie in dimineata zilei de joi, in urma unei investigatii efectuate de tatal sau.

Intr-un comunicat difuzat astazi, responsabilii a doua Federatii adventiste din Franta, cat si presedintele Uniunii Franco-belgiene a Fedeatiilor Adventiste s-au declarat “consternati in fata atitudinii acestor persoane”.

“Nu intra un astfel de obicei in randul practicilor Bisericii Adventiste, fiind un proces de exorcizare de tip delirant”, se afirma in comunicat, adaugand ca “o ancheta are loc pentru stabilirea vinovatiei acestor persoane si daca ele sunt intr-adevar membre ale Bisericii Adventiste din Essone”.

“Persoanele nu figureaza in evidentele noastre si nu ii stim”, a spus pastorul bisericii din Evry, Charly Reson.

Conform France Presse, Biserica Adventista de Ziua a Saptea din Franta numara 12.660 membri in Franta metropolitana si 33.998 membri in Teritoriile Franceze DOM-TOM.

Politia din Evry a pornit o ancheta.

related articles?Doi parinti din Rusia si-au ucis in bataie fiica in varsta de 25

?Patriarhia atrage atentia asupra respectarii randuielii citirii

?Adventistii vor sa atace Moldova la CEDO

?(VIDEO) REVOLTATI DE PROFANAREA PMAN – Societatea civila ortodoxa

?O secta satanista a fost interzisa prin lege

?10.000 de persoane au fost prezente la funeralii organizate de ..

?Liderul “extraterestru” al sectei de pe Sirius, retinut in Novosibirsk