Sfintirea Bisericii Ortodoxe Romanesti din Dacula, Georgia-SUA, amanata din cauza unui incendiu

incendiu "Noua biserica a parohiei era gata pentru sfintire in acea zi (n.n. 28 mai 2011), dar un incendiu produs pe data de 5 mai 2011 a impiedicat desfasurarea acestui eveniment. IPS Nicolae a indemnat comunitatea parohiei Sf. Maria (din Dacula, Georgia, USA) sa se roage si sa isi puna nadejdea in Hristos si Sf. Nectarie pentru a depasi acest moment de incercare si a ajunge curand la ziua festiva a sfintirii bisericii" – ne informeaza Arhiepiscopia Ortodoxa Romana din Cele doua Americi.

Cu toate ca sfintirea a trebuit sa fie amanata, totusi, in ziua de sambata 28 mai 2011, moaste ale Sf. Nectarie au ajuns in Atlanta, Georgia – informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe – printr-o delegatie a Patriarhiei Romane, condusa de PS Episcop Varsanufie Prahoveanul.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.