Biserica Ortodoxa Bulgara condamna apropiatul concert al Madonnei la Sofia

madonna in berlin Lacasuri Ortodoxe: din SOFIA

Biserica Ortodoxa Bulgara condamna apropiatul concert al Madonnei la Sofia

Biserica Ortodoxa Bulgara a condamnat, ieri, marti 25 august 2009, organizarea unui concert sustinut de cantareata de muzica pop Madonna in data de 29 august la Sofia, sustinand ca aceasta e o blasfemie prin coincidenta cu ziua de cinstire a Taierii Capului Sfantului Ioan Botezatorul.


madonna in berlin "in unele dintre coregrafiile si prestatiile scenice, aceasta cantareata lanseaza mesaje puternice, contrare moralei crestine", a declarat Biserica Ortodoxa Bulgara intr-o declaratie, reclamand "lipsa de respect" fata de credinciosi.

”Data concertului este deosebit de prost aleasa, fiindca Taierea Capului Sfantului Ioan Botezatorul este o zi de doliu pentru Ortodoxia din Bulgaria", a declarat Biserica.

Aproape toate biletele pentru concertul Madonnei au fost vandute, au declarat organizatorii catre AFP, fara a preciza numarul acestora. Spectacolul are loc pe Stadionul Vasil – Levski Sofia, care poate gazdui peste 70.000 de persoane.

Data concertului coincide si cu ziua de nastere a lui Michael Jackson (51 de ani), iar fanii asteapta – conform presei – in acest moment, un omagiu adus din partea Madonnei, “Regelui muzicii Pop”, decedat in iunie 2009.

Turneul "Sticky and Sweet", efectuat in Europa, a starnit deja reactii vehemente la adresa cantaretei americane, la inceputul lunii august, din partea grupurilor ultra – catolice din Polonia, unde Madonna a cantat in fata a 80.000 de spectatori.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.