Organizatia Natiunilor Unite propune pentru copiii cu varste de peste 5 ani, educatia sexuala obligatorie, pe tema crearii de placeri sau a violentei sexuale.

Lacasuri Ortodoxe: din NEW YORK
Organizatia Economica, Sociala si Culturala a ONU, UNESCO, a lansat un raport de 98 pagini, in iunie, oferind un plan general de lectii pentru copiii cu varste cuprinse intre 5 si 18 ani, “informandu-i efectiv asupra sexului, a relatiilor sexuale, dar si despre virusul HIV”, afirmand ca acestea sunt esentiale pentru “toate persoanele tinere”.


ONU insista pe ideea ca programul este "corespunzator adaptat diferitelor varste”, dar criticii sustin ca astfel copiii sunt expusi la sex mult prea devreme si li se induc idei abstracte – cum ar fi "transfobia" – pe care ei nu le-ar putea intelege.

"La varsta lor ar trebui sa fie invatati despre… denumirea corecta a anumitor parti ale organismului uman", a spus Michelle Turner, presedinte a “Citizens for a Responsible Curriculum”, "cu siguranta nu despre masturbare."

Turner a fost deranjata de planurile UNESCO de a le explica copiilor despre noile viziuni asupra sigurantei si legalitatii avortului, si de a pleda pentru "dreptul de promovare si de acces la avort, in conditii de siguranta" pentru toti tinerii care depasesc varsta de peste 15 ani. "Acest lucru este absurd", a declarat aceasta pentru FOXNews.com.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.