Liderii religiosi apreciaza intr-o declaratie oficiala noul document ONU – SIDA/HIV 2011

ONU SIDA HIV 2011 Liderii religiosi si reprezentantii organizatiilor religioase, in general, au apreciat in mod oficial pozitiv reuniunea Organizatiei Natiunilor Unite privind SIDA, care a stabilit noi obiective de combatere a raspandirii in continuare a virusului HIV / SIDA in lume, informeaza serviciul de presa LONews.

Reuniunea a avut loc in perioada 8-10 iunie 2011 la sediul ONU din New York, fiind marcata de frecvente referinte la cele trei decenii in care sindromul imunodeficientei a afectat mai mult de 30 de milioane de vieti.

Statele membre ale ONU au convenit cu aceasta ocazie asupra unui document final care solicita consolidarea obiectivelor de combatere a luptei impotriva HIV/SIDA, mai precizeaza serviciul de presa LONews.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.