(FOTO) PS Irineu de la Vatra Romaneasca, in Statul Florida – SUA

IPS Irineu Vatra Romaneasca Sambata si Duminica, 29-30 Ianuarie 2011, Preasfintitul Irineu Duvlea a efectuat o vizita pastorala in Statul Florida, ne informeaza Ierodiaconul Sebastian Dumitrascu, de la Vatra Romaneasca.

©redactare pentru Lacasuri Ortodoxe: Teo-CHristian


Vizita pastorala la Orlando.

Sambata, 29 Ianuarie 2011, a savarsit Sf. Liturghie In parohia Ortodoxa Romaneasca Sf. Arhangheli Mihail si Gavriil din Orlando, pastorita de P.C. Preot Florin Mihalache.

Vizita pastorala la Clearwater

Duminica, 30 Ianuarie 2011, PS Irineu a slujit Sf. Liturghie la Misiunea Stefan cel Mare si Sfant din Clearwater, pastorita de P.C. Preot Daniel Ghica, iar dupa Sf. Liturghie a prezidat Adunarea Generala si alegerea Consiliulului Parohial a misiunii mai sus mentionate.

Vizita pastorala la Clearwater

In aceeasi zi, a facut o vizita si la noua Misiune Sf. Andrei din Brooksville, unde s-a intalnit cu membrii fondatori si a vizitat proprietatea recent cumparata, precum si noua capela unde Parintele Vasile Bucec savarseste Sfintele Slujbe.

Vizita pastorala la Brooksville

articol publicat in paginile scrise MONITOR Lacasuri Ortodoxe® nr. 54/2011

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.