IN MEMORIAM: Ne parasesc pe rand…

MARELE DUHOVNIC, VA TRAI MEREU IN SUFLETELE NOASTRE!


SocialTwist Tell-a-Friend


Ne parasesc pe rand acesti titani ai Ortodoxiei si vom alerga mult sa mai gasim astfel de sfatuitori, parinti pentru sufletele noastre si asa greu incercate de vremurile pe care le traim.

Dumnezeu sa-l aseze in dreapta Lui, alaturi de Sfintii Apostoli, de Arsenie Boca, Ilie Cleopa, Ioanichie Balan si multi altii pe care i-am dori vesnici si pe pamant si in lacasurile sfinte.

Elvira Andrei (elvira….@yahoo.com) – Lacasuri OrtodoxeFormularul creat pentru a oferi membrilor, abonatilor si vizitatorilor Lacasuri Ortodoxe ocazia de a-si putea exprima gandurile, amintirile, mesajele, trairile legate de acest mare duhovnic si parinte al nostru: Pr. Arhimandrit Teofil Paraian – un parinte "raspanditor de bucurie"*, poate fi accesat dand click aici: .

Mesajele vor fi triate de administratia Lacasuri Ortodoxe, rezervand bineinteles si subintelegand drepturile de postare si publicare ulterioara.

* Intr-un interviu realizat cu ocazia unei lansari ce carte, nu cu mult timp inainte de a se muta la Domnul, parintele Teofil afirma: "As fi foarte bucuros daca as sti ca am reusit astfel, prin ce-am facut in viata mea, sa fiu si eu raspanditor de bucurie!"

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.