Seminarul Sfântul Vladimir din New York pune tehnologia la treabă, oferind modalități mai ușoare de înscriere

Seminarul Teologic Ortodox Sfântul Vladimir începe să primească cererile pentru anul academic 2020-2021, de la candidații care doresc să se înscrie la programele sale de Licență. Termenul limită de depunere a cererilor este 1 aprilie 2020.
Într-o nouă evoluție majoră, Seminarul utilizează acum un sistem online de admitere. Solicitanții nu mai sunt obligați să prezinte formulare și documente tipărite, prin poșta fizică și/sau electronică, după cum se proceda în anii precedenți. Solicitanții sunt în schimb obligați să-și creeze un cont online pe noul sistem online de admitere, unde vor putea completa formularul de cerere standard, să plătească taxa de admitere, să prezinte documentația cerută de programul de licență solicitat, să urmărească derularea admiterii.
„Sfântul Vladimir recunoaște rolul major jucat de tehnologie în secolul XXI și beneficiile utilizării acesteia, în special în domeniul administrației de învățământ superior”, a declarat Alexandru M. Popovici, consilierul academic și de recrutare al Seminarului.
„Acesta este motivul pentru care instituția noastră începe să folosească un sistem de management al educației bazat pe o rețea online, care să ne permită să gestionăm și să urmărim mai bine nevoile elevilor noștri pe parcursul întregii relații cu noi.”

Reprezentantul Seminarului a mai declarat că “în ceea ce privește admiterea, utilizarea acestui nou sistem va simplifica procesul”, atât pentru solicitanții autohtoni, cât si pentru cei din străinătate.

Intrând pe adresa: https://svots.mycampus-app.com/app/#login/apply vă puteți crea contul personal și începe procesul de solicitare.
Seminarul Teologic Ortodox Sfântul Vladimir este o instituție de învățământ superior creditată de Universitatea din Statul New York și acreditată de Comisia de Acreditare a Asociației Școlilor Teologice din Statele Unite și Canada (ATS) pentru a oferi următoarele studii de Master: Master of Divinity, Master of Arts, Master of Theology and Doctor of Ministry.
Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.