DE ACUM, o părticică din moaștele SFÂNTUL MARE MUCENIC DIMITRIE, Izvorâtorul de Mir, se va afla permanent și în Biserica Sfântul Dumitru-Poștă

Cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, Parohia „Sfântul Dumitru-Poștă”, Paraclis Universitar, a primit o părticică din moaștele Sfântului Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir. Informația, alături de fotografia aferentă, au fost puse la dispoziție chiar de către reprezentanții parohiei bucureștene.

“Prețiosul dar a fost așezat spre închinarea credincioșilor și reprezintă o imensă bucurie venită cu puțin înainte de hramul nostru istoric de pe 26 octombrie. Slavă lui Dumnezeu!” – mai afirmă aceștia, amintind că vineri, 5 octombrie 2018, în biserica amintită se va face o rugăciune de mulțumire și priveghere, de la ora 21:30, “dedicată tuturor studenților, masteranzilor, doctoranzilor și dascălilor lor, pentru un an universitar luminos”.

Biserica Sfântul Dumitru Poștă sau Biserica de Jurământ, cum i se mai spune, se află pe Strada Franceză nr. 1/Str. Poștei nr. 2, Sector 3, Bucuresti, părinte paroh fiind Pr. Mihai Gojgar.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.