Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril – Transmisiune LIVE. Sfantul Nectarie, transmisiuni in direct

In aceasta dimineata, vizitatorii paginilor web www.lacasuriortodoxe.ro [https://www.lacasuriortodoxe.ro] , www.lacasuriortodoxe.ro [https://www.lacasuriortodoxe.ro] , ale retelei Episcopiei Sloboziei si Calarasilor ( www.sf-esc.ro [https://www.sf-esc.ro] ) si ale retelei Arhiepiscopiei de Alba Iulia ( www.reintregirea.ro [https://www.reintregirea.ro] ), vor putea urmari transmisiunea in direct a Slujbei Sfintei Liturghii Arhieresti, oficiata in Manastirea Sfintii Voievozi din Slobozia, acolo unde se afla spre inchinare, in aceste zile, Icoana Maicii Domnului de la Rohia [https://lacasuriortodoxe.ro/media-cinema/24067-procesiunea-din-slobozia-cu-icoana-maicii-domnului-de-la-rohia-transmisa-in-direct-de-serviciul-livecamera-lacasuri-ortodoxe.html] (pana maine, 9 noiembrie 2017).

Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril – Transmisiune LIVE. Sfantul Nectarie, transmisiune in directAstazi, miercuri, 8 noiembrie 2017, la Sarbatoarea Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil, slujba Sfintei Liturghii Arhieresti va fi oficiata, in Manastirea Sfintii Voievozi din Slobozia, de doi episcopi: PS Parinte Vincentiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, si PS Iustin, Episcop al Maramuresului si Satmarului. Staretul sfintei manastiri este Pr. Arhim. Rafail Mit, Vicar Eparhial si Exarh al Manastirilor din cadrul Eparhiei.

Transmisiunea in direct va incepe in jurul orei 8:30, fiind urmata, in aceasta seara, de transmisiunea in direct a momentelor sosirii Icoanei Maicii Domnului Prodromita la Catedrala din Urziceni (ora 14:00) si de transmisiunea in direct efectuata cu ocazia oficierii Slujbei Sfantului Maslu, tot in Catedrala din Urziceni, de la ora 17:00.

Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril – Transmisiune LIVE. Sfantul Nectarie, transmisiune in directVa reamintim ca, joi, 9 noiembrie, la Sarbatoarea Sfantului Ierarh Nectarie, veti putea urmari transmisiunea in direct a Sfintei Liturghii, din Catedrala din Urziceni, acolo unde se afla spre inchinare, in aceste zile, alaturi de sfintele Moaste ale Sfantului Ierarh Nectarie Taumaturgul din Eghina (aflate permanent in acest lacas), Icoana Prodromita a Maicii Domnului.

Joi, la Sarbatoarea Sfantului Nectarie, transmisiunea in direct va incepe in jurul orei 08:00.

Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril – Transmisiune LIVE. Sfantul Nectarie, transmisiune in directTransmisiunile in direct pot fi urmarite in programul TV Lacasuri Ortodoxe, in playerul amplasat in toate paginile web amintite mai sus (si in toate paginile web ale protopopiatelor, bisericilor si manastirilor din eparhii). In paralel cu transmisiunile efectuate din Slobozia si Urziceni, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, prin serviciul specializat propriu LiveCamera media PRODUCTION [https://www.livecamera.ro/] va transmite, de asemenea, slujbele oficiate si in Biserica Podeanu din Bucuresti. Mai mult decat atat, agentia noastra va ofera ocazia de a urmari slujbele oficiate si in alte parohii din tara si strainatate, pe alte canale tv (Torino, Paris etc), in cadrul aceluiasi player.

Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe efectueaza transmisiuni video in direct, in fiecare duminica si la sarbatorile importante, dar si in posturile de peste an (zilnic) din Biserica Ortodoxa Romana, incepand din vara anului 2008 – prima transmisiune in direct fiind realizata cu ocazia slujbei arhieresti (cu participarea a 7 ierarhi) oficiate in ziua de hram a Manastirii ortodoxe Halmyris – Murighiol, Tulcea – 8 iulie, Sfintii Epictet si Astion (click aici [https://lacasuriortodoxe.ro/manifestari-pro-campanie/22081-manastirea-halmyris-are-nevoie-de-ajutorul-nostru.html] ).

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.