David Cameron este presat sa recunoasca oficial genocidul impotriva crestinilor, din Orientul Mijlociu

David Cameron este presat sa recunoasca oficial sacrificarea în masă a creștinilor în Orientul Mijlociu, ca “genocid”.

O scrisoare semnată de Lord Alton din Liverpool și de Baroneasa Cox ii solicita Primului-Ministru britanic sa “ia în considerare urgent” situația solicitanților de azil creștini și să le acorde prioritate, înainte de a fi distrusi de către teroristii Statului Islamic (ISIS).

Scrisoarea spune: “Mulți refugiați creștini au fost terorizati de Statul Islamic în Siria și Irak, fiind nevoiți să părăsească taberele de refugiați din cauza cruzimii provocate asupra lor în interiorul taberelor”.

Lord Alton a declarat ca, intrucat țările islamice din regiune le pot oferi refugiu musulmanilor, însemna că creștinii trebuie să fie o “prioritate” în Marea Britanie.

El a mai spus: “Guvernul trebuie să realizeze că creștinii din Orientul Mijlociu se confruntă cu un genocid”.

În unele părți ale Libanului, exista văi întregi pline de comunități creștine disperate, aflate acolo pentru că nu au reușit să rămână în lagăre.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.