Polonia: cei mai multi dintre refugiati sunt barbati, sanatosi ca taurii

Fostul candidat la prezidentialele din Polonia, Pawel Kukiz, rocker-punk, a zguduit din nou politica poloneza, atacand decizia guvernului de a accepta cotele de refugiați impuse de UE, și sugerând că cei mai multi refugiați sunt, de fapt, de sex masculin, “sănătosi ca taurii”, care și-au abandonat propriile familii.

Kukiz, lider al patidului politic “Miscarea Kukiz”, a explodat pe scena politică a Poloniei în luna mai, în timpul alegerilor prezidențiale, în care rocker-ul a câștigat 21% din voturi.

Într-un interviu pentru canalul polonez de știri TVN24, citat de Sputnik, ieri, Kukiz a sugerat că politica de imigrare a Europei este devastatoare și că, “dacă vom continua să adoptam o astfel de politică față de refugiați, tot mai mulți copii se vor spăla pe plaja”.

El a subliniat că, deși “trebuie făcut totul pentru a evita moartea femeilor și a copiilor”, totusi majoritatea oamenilor care vin în Europa, de fapt, par a fi barbati “sănătosi ca taurii”, care “zâmbesc cand sar din barca”, adăugând că a “văzut astfel de imagini”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.