Wednesday 19 august 2015

O corabie-biserica porneste in noua sa misiune, catre satele rupte de civilizatie (foto)

Corabia-biserică a Eparhiei de Novosibirsk, Rusia, cu hramul “Sfântul Apostol Andrei cel Întâi Chemat” a pornit, in aceste zile, in cea de-a 19-a cursa misionara pe care o intreprinde in satele rupte de civilizatie.

Biserica-nava (corabia-nava) este trimisa anual in satele îndepărtate ale regiunii Novosibirsk, care nu au acces la calea ferata sau la autobuze.

La bordul navei se afla preoti, medici, misionari, asistenți sociali.

Înainte de pornirea navei, au fost efectuate, si in acest an, rugăciuni pentru calatori. Misionarii de pe nava au fost însoțiti de Mitropolitul Tihon de Novosibirsk și Berdsk și de guvernatorul regiunii Novosibirsk, V.F.Gorodetsky.

Episcopul i-a binecuvântat pe participanții la misiune. La rândul său, guvernatorul a remarcat că “locuitorii din zonele rurale, au in mod special nevoie de întâlnirea cu preoții”.

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.