Cantareata pop Katy Perry vrea sa cumpere o manastire in Los Angeles

Cantareata pop americana Katy Perry vrea să cumpere o mănăstire catolica aflată in Los Angeles, California, conform LO+ Radio [https://loplusradio.com] , care citeaza publicatia Slavik Sakramento.

Surorile Mănăstirii “Inimii Neprihănite a Mariei” au spus că negociază vânzarea mănăstirii, pentru suma de 15.5 milioane dolari.

Dieceza Catolică de Los Angeles a semnat, insa, un acord pentru vânzarea mănăstirii, contra sumei de 14 500 000 de dolari.

Katy Perry vrea sa construiască o casă de locuit și sa se mute acolo.

Arhiepiscopul Jose Gomez a declarat ca nu are nicio obiecție in legatura cu vânzarea manastirii catre cantareata pop, insa surorile considera că este un lucru rau, amintind ca vedeta intepreteaza o muzica pacatoasa si are multe vicii.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.