publicat în: Arhivă

Ziua Sugarului 2015 – un nou eveniment in parteneriat media Lacasuri Ortodoxe

Ziua Sugarului 2015, ediţia a X-a, aniversară

Muzeul ASTRA organizează pe 5 iulie, zona Etno Tehno Parc (Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului), între orele 10 şi 20, ediţia a X-a a evenimentului Ziua Sugarului. Acţiunea, ajunsă la ediţia aniversară, are ca public ţintă familiile – părinți cu sugari, bunici, chiar străbunici și alte rude: fraţi, surori, nași, unchi și mătuși, veri și verișoare.

Prin programul pe care îl propune, Ziua Sugarului este momentul în care părinţii pot demonstra cât sunt de abili, iar bebeluşii sunt antrenaţi în jocuri şi concursuri cu premii. Evenimentul este dedicat, în primul rând, copiilor cu vârste cuprinse între o zi şi doi ani. Ei sunt pilonii principali în tradiţionalele întreceri: Cross-ul Bebe, pe mochetă (de-a buşilea), Cross-ul Bobocel, Miss şi Mister Bebe, Miss şi Mister Bobocel.

Pentru părinţi sunt pregătite în program o serie de concursuri instructive şi distractive, cum ar fi: Mămica ŞtieTot şi Tăticul Priceput, iar cine va dori să afle lucruri noi în ,,meseria” de părinte, are ocazia să o facă în workshopurile de consiliere pre/ postnatală şi parenting (arta de a fi părinte)

Bella Happy este partenerul oficial al evenimentului, iar Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe este partener media oficial.

Intrarea este gratuită pentru copiii cu vârsta până la 3 ani şi pentru un însoțitor.

Acţiunile C.N.M. ASTRA sunt posibile cu finanţarea Consiliului Judeţean Sibiu.

Responsabil acţiune C.N.M. ASTRA: Eliza Penciu, muzeograf C.N.M. ASTRA