Cea mai rusinoasa si intunecata zi din istoria crestina a SUA

Liderul major al Bisericii Protestante din Rusia a numit ziua in care “casatoriile” homosexualilor au fost legalizate, cea mai rușinoasa zi din istoria creștină a SUA.

“Pe 26 iunie 2015, Curtea Supremă a SUA a hotarat că toate cuplurile homosexuale au dreptul constituțional de a se căsători în orice stat din țară (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe). Se poate sa fie ziua cea mai întunecata și cea mai rușinoasă din istoria creștină a SUA”, a declarat Riacovschi, în declarația sa catre Interfax.

Episcopul protestant amintește că, pana acum, existau 14 state in care adepții valorilor tradiționale creștine au ramas pe pozitie, in apararea atitudinii biblice privind familia. De acum, pentru a îndeplini hotărârea judecătorească, Bisericile vor fi obligate să înregistreze “casatoriile” homosexuale.

“Asistăm la restaurarea Sodomei. Lucrurile pe care Biserica le-a numit întotdeauna păcătoase și îngrozitoare sunt impuse societății”, a spus Riacovschi: “homosexualitatea nu se combina cu Creștinismul”, iar Biblia spune asta în modul cel mai direct.

Episcopul protestant mai avertiza că, pe parcursul anilor războiului rece, mulți creștini evanghelici considerau SUA drept un “pământ al făgăduinței”, unde totul este dispus intr-un mod creștin: “Ce schimbare dramatică! Rusia, care a fost recent considerata un bastion al ideologiei comuniste ateiste, “Imperiul Răului”, cum a numit-o Ronald Reagan, acum se opune promovarii active a viciului și depravarii”.

Riacovschi mărturisește că este “recunoscător Domnului, pentru țara sa [Rusia], în care Biserica poate predica Evanghelia și poate numi păcatul ‘pacat, in care familia obișnuită este formata dintr-un tată si dintr-o mamă și din copiii lor, si nu din partenerul unu si partenerul doi”.

“Deci, este rândul nostru să ne rugăm pentru America, la fel cum americanii s-au rugat odată pentru trezirea URSS. Este timpul sa încercam credința noastră. Acesta este un alt motiv pentru ca toate forțele sănătoase din societatea noastră să se alăture eforturilor de protejare a valorilor traditionale, in protejarea familiei, ca temelie a societății noastre. Pur și simplu putem numi lucrurile care s-au întâmplat recent în SUA, politica sodomista și obscurantism”, a incheiat liderul protestant.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.