Vaticanul creeaza un creier central, pentru agentiile de comunicare si informare proprii

Vaticanul creeaza un Secretariat propriu pentru Comunicare

Un nou organism a fost creat de Papa Francisc, care sa includa cele 9 agenții de comunicare și de informare ale Vaticanului.

Papa Francisc a creat acest Secretariat al Vaticanului pentru Comunicare, cu gandul de a consolida informarea și comunicarea. El va fi condus de Arhiepiscopul Dario Edoardo Viganò, director al Centrului de Televiziune al Vaticanului.

Acest “Secretariat pentru Comunicare” include cele 9 organizatii de comunicare și de informare ale Vaticanului: Consiliul Pontifical pentru Comunicații Sociale, Biroul de Presă al Vaticanului, Serviciul de Internet al Vaticanului, Radio Vatican, Centrul de Televiziune al Vaticanului (CTV), L’Osservatore Romano, Tipografia Vaticanului, Serviciul Fotografic și Editura Vaticanului (LEV).

“Fiecare dintre aceste organizații va continua să lucreze ținând cont, de acum, de indicațiile date de către Secretariat”, a explicat Radio Vatican.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.