Statul Islamic ii ameninta pe crestinii din Ierusalim

Statul Islamic ii ameninta pe crestinii din Ierusalim, apeland la fanaticii din zona, sa treaca la violenta impotriva acestora.

Informatia a fost transmisa de publicatia “Ling”.

Potrivit publicatiei, o serie de pliante au fost distribuite radicalilor activi pe străzile orașului Beit Hanina, acestea fiind descoperite doar la opt kilometri de Ierusalim.

In pliante, exista indicatii despre pedespsirea “nelegiuirilor si raspandirii secularismului” de catre ambasadele tarilor crestine si de “comitetele lor trădătoare”. “Dumneavoastră știți unde locuiesc cei mai multi dintre acesti crestini” – se arata in pliante. Noi folosim “săbiile ascuțite pentru purificarea Cartierului musulman de creștini”, pentru a putea serba Ramadanul “în cartiere perfect curate. Vom începe cu cartierele Beit Hanina, apoi ajungem la Shuafat, și așa, bloc cu bloc, ajungem la Orașul Vechi și la Biserica Învierii, pentru a o purifica de cei care au încălcat pactul califului Umara”.

Trebuie sa le spuneti crestinilor: “trebuie să părăsiti imediat orașul, altfel veti fi sacrificati ca oile”. O lună este mai mult decât suficient pentru asta – sustin pliantele, citate de publicatia Pravoslavie.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.