publicat în: Arhivă

Minunat este Domnul Dumnezeu in tot lucrul mainilor Sale – lansare de carte, astazi, la Pitesti

Arhiepiscopia Argesului si Muscelului din Municipiul Curtea de Arges, Facultatea de Teologie “Sfanta Mucenica Filofteia” din Pitesti si Biblioteca Judeteana “Dinicu Golescu” din municipiul Pitesti, judetul Arges, organizeaza lansarea de carte, ce poarta titlul “Minunat este Domnul Dumnezeu in tot lucrul mainilor Sale”, autor – teologul si publicistul Stelian Gombos din Bucuresti, volum aparut in cursul acestui an – 2015, la Editura “Magic Print” din municipiul Onesti, judetul Bacau.

Evenimentul va avea loc la sediul Bibliotecii Judetene “Dinicu Golescu” din municipiul Pitesti, judetul Arges, in aceasta dupa amiaza – 25.06.2015, orele 17:00.

Cartea se bucura de binecuvantarea IPS Parinte Calinic Argatu – Arhiepiscopul Argesului si Muscelului, fiind prefatata de catre Parintele Prof. Univ. Dr. Ion Popescu – cadru didactic la Facultatile de Teologie din Craiova si Pitesti, precum si parohul Bisericii “Sfantul Prooroc Ioan Botezatorul” din municipiul Pitesti, judetul Arges, sfintia sa fiind principalul organizator, gazda si amfitrion al acestui moment/eveniment cultural – spiritual, dimpreuna cu conducerea Bibliotecii Judetene “Dinicu Golescu” din Pitesti, in frunte cu Domnul Director Mihail Sachelarie.

Evenimentul este deschis tuturor celor interesati, cunoscatori, doritori si iubitori de asemenea momente cultural-duhovnicesti. Intrarea este libera.