Patriarhia Romana catre WOWBIZ: Ne-am platit rovinieta! Inventati stiri si dezinformati!

Cu titlul “Patriarhia Română îşi plăteşte obligaţiile către bugetul de stat”, Biroul de presa al Patriarhiei Romane a publicat, in ultimele ore, un comunicat oficial in care explica:

“Patriarhia Română a plătit la bugetul de stat debitele restante pentru circularea fără rovinietă a unui autoturism al Administraţiei patriarhale în urmă cu câţiva ani. Ca atare, ştirea publicată în ziua de 15 mai 2015 pe site-ul de ştiri WOWBIZ este perimată.

În ziua de 19 februarie 2014, Patriarhia Română a dat publicităţii următorul comunicat de presă referitor la un debit de 28 euro din anul 2011 către CNADR, care a fost probabil punctul de plecare al textului postat de WOWBIZ:

Referitor la debitul de 28 de euro la bugetul public, precizăm:

Patriarhia Română nu a primit niciodată Procesul Verbal CNADR din vara anului 2011 în care se menţionează plata a 28 de euro către această companie.

După ce am aflat din presă că Patriarhia Română a fost acţionată în instanţă de CNADR pentru un debit de 28 de euro din anul 2011, un reprezentant al Administraţiei patriarhale s-a deplasat la sediul CNADR şi a achitat imediat suma respectivă”.

In acelasi comunicat se mai arata:

“De la o problemă birocratică rezolvată imediat în anii precedenți de Administraţia patriarhală şi până la pretinse conturi blocate, aşa cum insinuează WOWBIZ, este totuşi o diferenţă uriaşă.

Ca atare, este evidentă lipsa de bună credinţă şi de profesionalism a redactorilor de la WOWBIZ, când inventează ştiri şi dezinformează alte instituţii media şi opinia publică” – incheie comunicatul oficial al Biroului de presa al Patriarhiei Romane.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.