STIRI | Iordania ataca pozitiile Statului Islamic din Siria

Purtătorul de cuvânt al Guvernului Iordanian a confirmat, ieri, că țara sa a luat parte la atacurile aeriene care au avut loc în ultimele ore împotriva Statului Islamic din Siria, conform Ansa.

“Iordania a luat parte la atacurile împotriva Statului Islamic, care au început acum două ore în interiorul Siriei. Suntem parte a coaliției internaționale de oprire a Statului Islamic si nu ii vom permite să intre în regat”, a declarat purtătorul de cuvânt al guvernului, Mohammad Al Momani.

Între timp, surse ale armatei au fost citate de agenția de presă Petra, confirmand că Fortele Aeriene ale Iordaniei participă, in prezent, la atacurile împotriva unor ținte selectate, ale “gruparilor teroriste”.

“În primele ore ale zilei de marti, o escadrila a Forțelor Aeriene Iordaniene a distrus un număr de obiective care aparțineau gruparilor teroriste care au trimis membrii lor pentru a efectua atacuri teroriste în interiorul regatului”, a spus sursa citata de Petra.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.