publicat în: Arhivă

Site Web si gazduire: ManastireaHalmyris.ro – un nou site oficial, lansat cu ocazia hramului

Agenția de știri Lăcașuri Ortodoxe a realizat gratuit, prin Serviciul specializat in crearea de site-uri web inteligente, gazduire si vanzare de domenii si realizare de software intuitiv la comanda NETCreator [https://www.netcreator.ro] , site-ul Sfintei Mânăstiri Halmyris, găzduirea fiind și ea, oferită tot gratuit, prin programul de găzduire NETCreator Hosting [https://www.netcreator.us] . Site-ul va apartine in totalitate Sfintei Manastiri Halmyris. Acesta a fost realizat pe domeniul achiziționat de Mânăstire, cu binecuvântarea și sprijinul Protos. Iov, starețul Mânăstirii, și va fi lansat oficial mâine, 8 iulie 2014, cu ocazia sărbătoririi principalului hram al Mânăstirii, Sfinții Mucenici Epictet și Astion.

Prin realizarea acestui site web, Mânăstirea vine în întâmpinarea tuturor celor care doresc să știe mai multe despre activitatea din Mânăstire, programul slujbelor, hramuri, date de contact, fiind în același timp și o vie legătură între ostenitorii din mânăstire și cei care sprijină construirea acesteia, prin informații și fotografii despre stadiul și evoluția lucrărilor de construcție.

Protos. Iov, starețul Mânăstirii, a primit cu bucurie vestea finalizării paginii web dedicate Mânăstirii, mărturisindu-ne:

“Sunt bucuros că Mânăstirea noastră este de acum prezentată întregii lumi, prin intermediul Internetului, si printr-o pagina proprie oficiala. Sunt, de asemenea, bucuros că toți cei care ne sprijină, din țară și străinătate, pot fi la curent, în timp real, cu stadiul lucrărilor de construcție, cu modul în care reușim să avansăm în ridicarea mânăstirii dedicate Sfinților doctori fără de arginți Epictet și Astion și – de ce nu – cu nevoile sau piedicile care ne îngreunează munca. Sprijinul Agenției de știri Lăcașuri Ortodoxe nu este o noutate pentru noi, agentia stand alături încă din anul 2007, susținându-ne pas cu pas în munca noastră de aici. Episcopia noastră a fost informata despre finalizarea site-ului oficial al Mânăstirii, el urmand sa fie lansat oficial, cu ocazia hramului de mâine.”

Pe lângă toate cele prezentate mai sus, site-ul conține și o cuprinzătoare arhivă de imagini, pusă la dispoziție de Agenția de știri Lăcașuri Ortodoxe, putând fi accesat, inca de acum, la adresa: www.manastireahalmyris.ro [https://www.manastireahalmyris.ro]