Darurile Magilor ajung si in Volgograd. Schimbare de program

Darurile Magilor pentru Pruncul Iisus (aur, smirna si tamaie) vor ajunge in orașul Volgograd, din Rusia, în ajunul celei de-a 40-a zile de la primul dintre cele două acte de terorism care au avut loc în oras, in decembrie, conform unui raport al radioului Vocea Rusiei.

Se asteapta ca rudele victimelor actelor de terorism si oamenii din regiune sa vina si sa se închine la sfintele Daruri ale Magilor.

Darurile Magilor sunt păstrate intr-o mănăstire din Muntele Athos, in Grecia (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe). Inițial, fusese planificat ca acestea sa fie aduse doar in Moscova, Sankt-Petersburg, capitala Belarus, Minsk, și in capitala Ucrainei, Kiev, pentru închinare. Ideea de a le aduce la Volgograd a primit, insa, ulterior, binecuvântarea liderului Bisericii Ortodoxe Ruse, Patriarhul Kirill, care speră ca închinarea la Darurile sfinte sa insemne un sprijin duhovnicesc pentru locuitorii din oras si din regiunea Volgogradului, mai informeaza Vocea Rusiei, citand Ria Novosti.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.