Miting de proportii in curtea Bisericii Sfantului Mormant din Ierusalim

Un miting de proportii a avut loc în curtea Bisericii Sfântului Mormânt din Ierusalim, în semn de solidaritate cu Episcopii răpiți, Mitropolitul grec-ortodox de Alep și Iskenderun, Episcopul Paul Yazigi și Mitropolitul siriac-ortodox de Aleppo, Episcopul John Ibrahim, de către un grup terorist armat, în mediul rural al Alep-ului (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Într-un discurs tinut in fata publicului, Arhiepiscopul grec-ortodox de Sebastia, Atallah Hanna, a spus ca este “îngrijorat și simte durere odata cu trecerea a mai mult de 100 zile de la răpirea celor doi episcopi”, adăugând că mitingul de astăzi vrea sa exprime solidaritate cu Siria și Egipt, in asteptarea eliberarii episcopilor răpiți în Aleppo.

El a făcut apel la Bisericile din intreaga lume, la institutiile religioase și legale, sa depuna eforturi in eliberarea celor doi episcopi.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.