Infiintarea unui forum interreligios pentru femei, la Ierusalim

Rachel Azaria Conform informatiilor primite de la corespondenti Lacasuri Ortodoxe aflati in Ierusalim, un Consiliu al femeilor din cetatea Ierusalimului sustine ca va lucra la crearea unui forum al femeilor, sub auspiciile orasului, care va trata subiectele religioase, în scopul luptei împotriva extremismului religios în creştere.

"Este esenţial pentru femei sa coopereze", a spus Rachel Azaria, in timpul unei discutii organizate in data de 18 iunie 2012, în cadrul celei de-a 21 Conferinte anuale a Consiliului Coordonator Interreligios din Israel (ICCI), care promovează dialogul interreligios şi pacea.

Azaria este de religie evreiasca-ortodoxa şi lucreaza în Conslilul Ierusalimului incepand din anul 2008, ca membra a Partidului Ierusalimitean Pluralist.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.