Un episcop si un preot din Biserica Episcopaliana din New York, condamnati in justitie

Episcopul militar George Packard Conform informatiilor primite de la corespondentii Lacasuri Ortodoxe aflati in New York, un episcop pensionar episcopalian şi un preot din Dieceza Episcopaliana de New York, se numara printre cele sapte persoane condamnate in data de 18 iunie 2012, acuzate de violare de domiciliu.

Acestia au violat o proprietate deţinută de Biserica Episcopaliana Sfanta Treime, de pe Wall Street, în timpul unei manifestari intitulate „Ocupa Wall-Street”, organizata in data de 17 decembrie 2011 (OWS) – vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe.

George Packard, fost episcop al Bisericii Episcopaliene si membru al armatei, si Rev. Earl Kooperkamp, paroh al Bisericii Episcopaliene Sfanta Maria din Harlem, au fost condamnati la patru zile de munca în folosul comunităţii.

Initial se prevazuse o condamnare de 90 de zile de închisoare, pentru acuze grave, conform avocatului lui Packard, Gideon Oliver.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.