Bisericile acorda sprijin lucratorilor imigranti din Insulele Caraibe

Conform informaţiilor primite de la membri-corespondenţi aflaţi în Geneva, două grupări ale unor Biserici cu calitatea de membru în America de Nord şi Caraibe s-au angajat să lucreze pentru îmbunătăţirea vieţii lucrătorilor migranţi din Caraibe.
Declaraţia a fost făcută chiar de către reprezentanţii oficiali ai grupărilor.

"Lucrătorii agricoli sezonieri din Caraibe sunt supuşi unui regim de viaţă şi de muncă, de clasă inferioară", a spus Rev. Yvette Noble-Bloomfield, vice-preşedinte regional al Insulelor Cayman în cadrul Comuniunii Mondiale a Bisericilor Reformate (WCRC).

Angajamentul a fost făcut în cadrul unei reuniuni a Consiliului Americii de Nord şi Caraibelor al WCRC, cu Misiunea Internaţională a Americii de Nord. Adunarea a avut loc în Santo Domingo, Republica Dominicană, în perioada 24-30 septembrie 2011, informează Serviciul de presă LONews.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.