(6 oct.) Vernisajul expozitiei de fotografie “Oasa” – un nou eveniment in parteneriat media Lacasuri Ortodoxe

Echipa revistei săptămânale „Formula AS” organizeaza vernisajul expoziţiei de fotografie „OAŞA”. Evenimentul cultural-artistic care deschide seria manifestărilor de aniversare a 20 de ani de la întemeierea revistei „Formula AS” are doi actori principali, conform unui comunicat transmis pe adresa redactiei Lacasuri Ortodoxe – partener media al evenimentului : fotoreporterul IULIAN IGNAT, redactor la revista „Formula AS” si părintele PANTELIMON SUSNEA de la Mânăstirea Oasa.

"Călugăr si preot înzestrat deopotrivă cu har duhovnicesc si cu talent de excepţie, după ce si-a dovedit măiestria ca pictor iconar, părintele Pantelimon isi dezvăluie în expoziţia de la Sibiu, si marele său talent fotografic, exprimat prin imagini de-o frumuseţe nepământeană. Nume foarte prezent în revista “Formula AS”, Iulian Ignat și-a depus, si el, marca pasiunii și a talentului său fotografic incontestabil, în expoziţii notate la maximum.", precizeaza comunicatul.

"Colegi de generaţie tânără (ambii au în jur de 35 de ani), cei doi artisti vor celebra la Sibiu o temă comună: OASA, mânăstire din Munţii Sureanu".

"Cele 40 de lucrări alb-negru şi color, cuprinse în expoziţie, vorbesc despre viaţa de zi cu zi a comunităţii de călugări de la mânăstire ori surprind credincioşi veniţi la slujbe şi la spovedanie.

In incheiera comunicatului, Formula AS mulţumeste "cu recunostinţă Muzeului Astra din Sibiu pentru colaborarea la acest eveniment cultural-artistic marcant", lansand o ivitatie pentru toti cei ce vor s se bucure de acest eveniment:

"Asteptăm cu emoţie si cu drag întâlnirea noastră cu publicul sibian si cu cititorii revistei, norocosi să trăiască într-una din cele mai vechi si frumoase asezări ale Transilvaniei.
Vă asteptăm joi, 6 octombrie 2011, la orele 18, în CASA HERMES din Piaţa Mică, nr. 11".

– un nou eveniment desfasurat in parteneriat media Lacasuri Ortodoxe, 2011.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.