Doi ani de la alegerea in demnitatea de Patriarh al Bisericii Ortodoxe a Preafericitului Parinte Daniel. Te Deum la Manastirea Miclauseni

La Biserica „Buna Vestire“ din cadrul Manastirii Miclauseni, din judetul Iasi, PS Corneliu, Episcopul Husilor, a oficiat sambata, 12 septembrie 2009, o slujba de Te Deum, cu prilejul implinirii a doi ani de la alegerea in demnitatea de Patriarh al Bisericii Ortodoxe a Preafericitului Parinte Daniel.


Au participat membrii Consiliului Eparhial, profesori de la Facultatea de Teologie, stareti si starete ale manastirilor din Arhiepiscopia Iasilor, protopopi, directori de seminarii teologice, oficialitati locale si centrale, precum si numerosi credinciosi, care au vrut sa fie prezenti la importantul eveniment.

Dupa slujba de Te Deum si cea de sfintire a Casei pentru pelerini „Maica Macrina“ de la Manastirea Miclauseni, toti invitatii au participat la o agapa frateasca.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.