Cinci marocani localizau “comorile” în schimbul banilor

Cinci marocani, care se declarau drept specialişti în căutarea de comori, cu ajutorul unor ritualuri religioase au fost arestaţi de poliţie, care a lansat un mandat de arestare internaţional împotriva acestor “complici”.


Ancheta a fost lansată datorită cazului unui agricultor care a fost victimă a fquih-ilor, (învăţati musulmani), care i-au sustras acestuia 318.000 euro, a declarat poliţia Fquih Ben Saleh (centru), citată miercuri de agenţia marocană MAP.


Această reţea a convins victima de faptul că este capabilă să “localizeze şi să extragă comori îngropate în pământul său.”


Înainte de începerea “cercetării” lor, ei au cerut un avans pentru achiziţionarea de materiale şi substanţe necesare curăţării locului lăudat. Scopul declarat a fost acela de a “alunga demonii care păzeau comoara.”

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.