Sfanta Liturghie Arhiereasca in biserica din Salina de la Ocnele Mari

In ziua praznuirii „Sfintei Mucenite Varvara”, cu binecuvantarea inaltpreasfintitului Parinte Gherasim, Arhiepiscopul Ramnicului, Preasfintitul Parinte Emilian Lovisteanul, Episcop-Vicar al Arhiepiscopiei Ramnicului impreuna cu inaltpreasfintitul Parinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului si un sobor de preoti si diaconi, a oficiat Sfanta Liturghie Arhiereasca in biserica din Salina de la Ocnele Mari, care si-a serbat hramul.


La sfarsitul slujbei, inaltpreasfintitul Parinte Teodosie, in cuvantul de invatatura rostit, a elogiat viata si martiriul Sf. Mucenite Varvara, sfatuindu-i pe credinciosi sa-i urmeze exemplul in lucrarea pentru mantuirea sufletului.

Bisericuta cu hramurile „Sfantul Gheorghe” si „Sfanta Varvara” a fost amenajata in aceasta salina de catre Exploatarea Miniera Ramnicu Valcea si Primaria Ocnele Mari, cu largul concurs al parintelui Petre Veteleanu din Parohia Traistari, enorie de care apartine acest nou sfant lacas.

La aceasta sarbatoare a crestinatatii ortodoxe au participat autoritatile locale, angajati ai salinei, preoti si credinciosi din parohiile vecine si turisti din tara.

Arhiepiscopia Ramnicului

SE LUCREAZA!

NU STA, INSCRIE-TI BISERICA!

Vrei sa fii ctitor de site? Ajuta alaturi de noi, ca fiecare biserica ortodoxa sa aiba propriul sau SITE!

100% in administrarea si proprietatea Bisericii


DA CLICK aici si vezi cum mai stam AZI…

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.