3 ani de la intronizarea ca Patriarh al BOR a PF Parinte Daniel: Sfanta Liturghie, TeDeum, felicitari si… film

Joi, 30 septembrie 2010, Preafericitul Parinte Daniel aniverseaza trei ani de la intronizarea in demnitatea de Patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane – se precizeaza intr-un comunicat al Patriarhiei Romane.

De la orele 9.00, un sobor de ierarhi, preoti si diaconi va sluji Sfanta Liturghie in Catedrala patriarhala. Dupa Sfanta Liturghie, de la orele 11.30, va fi oficiata slujba de Te Deum.

©Un articol realizat si redactat pentru Lacasuri Ortodoxe: Carmen-Ana Ion


in continuare, de la orele 12.15, Sala Europa Christiana din Palatul Patriarhiei va fi deschisa oficialilor care vor dori sa-si prezinte mesajul de felicitare.

Angajatii postului de televiune al Patriarhiei vor prezenta, la randul lor, in semn de apreciere fata de Preafericirea Sa, un film propriu, "documentar", care sa reaminteasca realizarile "desfasurate, sub indrumarea Preafericitului Parinte Patriarh Daniel" in ultimul an. Proiectia va avea loc incepand cu orele 13.00, in Aula Magna Teoctist Patriarhul din Palatul Patriarhiei, se mai arata in acelasi comunicat.

articol publicat in paginile scrise MONITOR Lacasuri Ortodoxe® nr. 37/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.