Pentru a jongla intre copii si locul de munca, angajatii francezi viseaza la lucrul la distanta

munca la domiciliuLacasuri Ortodoxe: din Paris
Pentru a jongla intre copii si locul de munca, angajatii francezi viseaza la lucrul la distanta

Angajatii cu copii acasa demonstreaza o atractie pentru munca la distanta, perceputa ca un instrument bun pentru concilierea vietii profesionale cu viata de familie, potrivit unui sondaj anual publicat astazi, vineri 13 mai 2011, de catre Observatorul parental si al muncii.

Munca la domiciliu, sau lucrul la distanta, ocupa pozitia de frunte in lista alegerilor pe care le fac parintii atunci cand isi organizeaza munca, in conformitate cu aceasta a treia editie a barometrului efectuat in parteneriat cu Uniunea Nationala a Asociatiilor Familiale (UNAF).

Procentajul pare, de asemenea, sa fie in crestere de fapt si in realitate, 16% dintre angajatii chestionati sustinand ca deja fac acest lucru, comparativ cu 10% in 2009.

In cadrul acestui barometru se arata ca parintii angajati sunt foarte severi cand vorbesc despre angajatorii lor, sapte din zece considerand ca firma nu-i ajuta prea mult la concilierea vietii profesionale cu viata de familie.

Cu toate acestea, impacarea acestor doua aspecte ramane “o preocupare majora” pentru 97% dintre angajati.

Totusi, aproape unul din sase angajati (58%) se simte inteles de catre angajatorul sau, o cifra care a crescut cu cinci puncte fata de luna februarie 2010.

In plus, ei se simt mai stresati decat in 2010, 24% dintre angajati fiind nemultumiti de echilibrul intre familie si viata profesionala, considerand ca serviciul le ocupa tot timpul si mentionand ca “stresul are impact asupra vietii de familie”, comparativ cu 17% in 2010.

Sondajul a fost realizat online, in perioada 30 martie – 13 aprilie 2011 pe un esantion reprezentativ de 1.007 angajati cu copii sub 25 de ani la domiciliu.

related articles?Justitia americana decide pentru intaia oara citarea in instanta

?(VIDEO) “Gaura in cer” la Moscova

?CEDO condamna Germania pentru demiterea unui salariat al Bisericii

?PODUL (un film de exceptie) – prelucrare video Lacasuri Ortodoxe

?(FOTO) Cum are loc Sfintirea Apelor – Boboteaza in Camceatka 2011

?Un Arhiepiscop rus readuce in discutie problema codului ..

?Aparitia unei cruci pe cer, in timpul unei slujbe de pomenire a

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.