Pr Savatie Bastovoi si pictorul Octav Esinencu eliberati, dupa ce au fost retinuti cateva ore de securitatea transnistreana

Parintele Savatie Bastovoi si pictorul Octav Esinencu, insotiti de un alt cetatean roman, au fost elibera?i, dupa ce au fost retinuti cateva ore de securitatea transnistreana.

"A fost o neclaritate cu anumite pelicule de film, pe care le aveam, dar s-a rezolvat, dupa ce cateva ore am fost re?inu?i de securitatea transnistreana", a declarat parintele.

©Redactare Lacasuri Ortodoxe: KSLCatalin (cell extract) or…


Scriitorul si ieromonahul Savatie Bastovoi, pictorul Octav Esinencu si un cetatean roman au fost retinuti la intrare in regiunea separatista transnistreana.

Cei trei se deplasau la Manastirea Noul-Neamt din s.Chitcani, unde vietuieste calugarul, transmit surse din Mitropolia Republicii Moldova.

Articol publicat in saptamanalul scris MONITOR Lacasuri Ortodoxe nr. 24/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.