Imagini de la Festivalul Romanesc desfasurat la Catedrala Ortodoxa Romana Sfantul Gheorghe – Southfield Detroit

In perioada 19 – 20 Septembrie 2009 (sambata si duminica), credinciosii ortodocsi din SUA au trait bucuria Festivalului Romanesc, desfasurat la Catedrala Ortodoxa Romana Sfantul Gheorghe din Southfield – Detroit.


Conform relatarilor primite din partea celor ce au fost prezenti la aceasta manifestare, festivalul a insemnat un mare succes artistic si spiritual pentru traditiile noastre si totodata pentru tot ceea ce este frumos si romanesc.

La Sfanta Liturghie, Biserica s-a dovedit a fi neincapatoare – povesteste intr-o relatare adresata Lacasuri Ortodoxe, Ierodiacon Sebastian Dumitrascu – peste 1000 de persoane fiind prezente, iar cuvantarea Preasfintitului Episcop Irineu a umplut inimile celor prezenti de bucurie, intarindu-ne in purtarea crucii noastre, a fiecaruia, cu credinta si incredere in Dumnezeu.

Pentru modul in care festivalul s-a desfasurat, dovedindu-se un real succes, au fost adresate felicitari organizatorilor, in special PC. Protopop Laurentiu Lazar si PC. Preot Sabin Pop, slujitori ai acestei catedrale.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.