Masacrele de la Katyn (Prof.Dr. Radu Ciuceanu / Dr. Ion Constantin)

Universitatea „Ovidius” Constanta, in parteneriat cu Fundatia „Sfintii Martiri Brancoveni” si cu Fundatia Ecumenica „Pro Axe Mundi”, a organizat conferinta: Distrugerea elitelor nationale in fostele tari comuniste.

Conferinta a avut loc Joi, 13 Mai 2010, la sala „Aula Magna”, Bd. Mamaia nr. 124, Constanta si a fost sustinuta de Prof.Univ.Dr. Radu Ciuceanu.


La finalul conferintei a fost lansat volumul intitulat Masacrele de la Katyn, scris de Prof.Dr. Radu Ciuceanu si Dr. Ion Constantin si editat sub egida Institutului National pentru Studiul Totalitarismului al Academiei Romane (Bucuresti, 2008).

afis constanta

La eveniment au participat si IPS Teodosie Arhiepiscopul Tomisului si Decanul Facultatii de Teologie din Constanta, Prof.Univ.Dr. Marian Cojoc Prorector al Universitatii „Ovidius” Constanta, Dr. Ion Constantin, Prof.Univ.Dr. Gheorghe F. Anghelescu si Conf.Univ.Dr. Florin Anghel.

Alaturi de Lacasuri Ortodoxe: Prof.Univ. Dr. Gheorghe F. Anghelescu

©Redactare: Teo-CHristian

publicat in MONITOR Lacasuri Ortodoxe 17/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.