Un jurnalist britanic se plange de modul in care BBC a tratat evenimentele din Crimeea

Un jurnalist britanic spune că a fost dezamăgit de BBC, datorită raportarii părtinitoare in ce priveste evenimentele din Crimeea.

Jurnalistul britanic Graham Phillips a declarat, ieri, conform Sputnik, ca a fost dezamăgit de BBC, datorită raportarii părtinitoare in ce priveste evenimentele din Crimeea.

“Imi displac jurnalistii care lucrează pe principii de propagandă. Eu, in cazul Crimeii, am observat cum BBC răstalmaceste informațiile și spune minciuni. Am fost dezamăgit de BBC”, a declarat Phillips, pentru postul de radio crimean “Rossiya Segodnya” (Rusia Azi).

De asemenea, el a adăugat că a refuzat sa mai comunice cu jurnaliștii occidentali, care nu pot rămâne neutri, atunci cand relateaza o istorie.

“Am fost în Crimeea și am filmat materiale, înainte de referendum și chiar in timpul referendumului. Am decis că acesta este un moment istoric, care trebuie să fie interpretat în mod obiectiv”, a declarat jurnalistul.

Referendumul din martie a avut un rezultat uluitor, de 96% în favoarea aderării Crimeii la Rusia.

Kievul, insa, si Occidentul, considera in contiuare ca reunificarea ar fi fost o anexare ilegală.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.