12 fete au fost arestate la iesirea din biserica, pentru tinuta lor scandaloasa

Zilele trecute, 12 fete creștine au fost reținute de Politie, din cauza “tinutei lor scandaloase”, in timp ce paraseau biserica baptistă din El Izba, Khartoum – in Sudan.

Femeile tinere, purtand pantaloni și fuste, au fost duse la o secție de poliție. Doua dintre acestea au fost eliberate a doua zi, după ce agenții Poliției si-au reconsiderat opinia lor cu privire la hainele acestora.

Celelalte 10 au fost acuzate de “fapte împotriva moralității publice”, în temeiul articolului 152 din 1990 al Codului Penal.

“Tinerele au participat la o festivitate religioasă în biserică și purtau rochie. Acuzațiile sunt o insultă la adresa bisericii”, a argumentat avocatul lor.

“Mai mult, elevele au fost obligate să-si schimbe hainele în interiorul secției de poliție, acesta fiind un afront la demnitatea lor”, a incheiat avocatul.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.