publicat în: Arhivă

Film On Time Day – Baraganul se bucura de o oferta originala de Valentine’s Day

Film On Time Day… GALA Festivalului „Filmul Anului Ortodox” ediția I, FAO 2014, in Slobozia; proiectii, in toate marile orase ale Baraganului.

In aceste zile, Episcopia Sloboziei si Calarasilor si Asociatia Lacasuri Ortodoxe au hotarat desfasurarea evenimentului “Gala FAO 2014”, când va avea loc încheierea Festivalului „Filmul Anului Ortodox” ediția I, 2014, și lansarea următoarei ediții, FAO 2015.

Astfel, Gala FAO 2014 va avea loc în seara zilei de joi, 12 februarie 2015, și se va desfășura în Aula Centrului Socio-Cultural „Episcopul Damaschin” din Slobozia. Decizia a fost luata in cadrul sedintei de lucru a Permanentei Consiliului Eparhial din data de 29 ianuarie 2015.

Stabilirea datei de 12 februarie a avut la baza ideea crearii unei alternative viabile pentru locuitorii Sloboziei, la sarbatoarea laica – occidentala, Valentine’s Day.

“Am pornit de la ideea ca, prin aceasta manifestare, tinerii si oamenii din zona vor avea o alternativa la distractiile uneori nu foarte potrivite, deja generalizate, legate de aceasta data. Prin urmare, daca doi tineri vor intentiona sa mearga la un film impreuna, supunandu-se “modei” actuale de Valentine’s Day, de acum ei vor avea si varianta oferita de organizatorii FAO.”, marturisesc organizatorii.

Astfel, in urmatoarea perioada, cele 52 de filme inscrise la prima editie FAO vor putea fi vizionate de publicul larg, si votate, in salile de proiectie amenajate in cele mai mari orase de pe teritoriul Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, in protopopiatele sale: Slobozia, Urziceni, Calarasi, Fetesti, Oltenita, Lehliu.

In cadrul Galei FAO 2014, fiecare protopopiat va raporta numarul voturilor din sala.

Coordonatorii si organizatorii Festivalului de film scurt FAO 2014 sunt: Episcopia Sloboziei si Calarasilor si Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

PARTENERI MEDIA:

[https://www.cinefan.ro/] [https://www.radiometafora.ro/] [https://www.livecamera.ro/]

[https://www.lacasuriortodoxe.ro/] [https://www.evenimentsibiu.ro/]

[https://www.loplusradio.com/] [https://www.punctul.ro/]

Drd. Marius Bogatu

Reprezentant PR. FAO 2014 – Filmul Anului Ortodox [https://fao2014.livecamera.ro]