PS Episcop Vincentiu – 21 de ani de la hirotonia intru arhiereu (foto)

Luni, 2 februarie 2015, în ziua slăvitului praznic al Întâmpinării Domnului, Preasfinţitul Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, a săvârşit Sfânta Liturghie arhierească la Catedrala „Înălțarea Domnului” din Slobozia. Preasfinţia Sa a fost înconjurat, la această mare sărbătoare, de preacucernici părinți vicar, consilieri, protopopi, preacuvioși părinți stareți, preoţi şi diaconi şi mulţime de credincioși.

Răspunsurile liturgice au fost date de Corala „Sfântul Mare Mucenic Mina” a Protopopiatului Slobozia.

Cu acelasi prilej s-a aniversat şi împlinirea a 21 de ani de la consacrarea Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu ca arhiereu [https://sf-esc.ro/ierarh/preasfintitul-vincentiu] .

Preasfinţia Sa le-a mulţumit părinţilor consilieri, protopopilor şi stareţilor, pentru prezenţa la acest moment aniversar şi pentru bucuria comuniunii în slujire.

La sfârşitul Sfintei Liturghii s-a rostit un Polihroniu la împlinirea a 21 de ani de când Întâistătătorul Eparhiei Sloboziei si Calarasilor, Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu, a primit hirotonia întru arhiereu.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.