publicat în: Arhivă

Creare Site web:  a fost lansat oficial site-ul web al Parohiei Sfantul Gheorghe – Calarasi

Ieri, a fost lansat oficial site-ul web al Parohiei Sfantul Gheorghe – Calarasi [https://parohiasfgheorghecl.ro/] , situata in Episcopia Sloboziei si Calarasilor, Protopopiatul Calarasi, cu binecuvantarea PS Parinte Vincentiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor.

Site-ul va conține informații despre funcționarea și organizarea Bisericii Sfantul Mare Mucenic Gheorghe din Calarasi, programul slujbelor si alte informații despre oficierea slujbelor si din parohie.

In prezent, se lucreaza la realizarea unui calendar ortodox, urmand sa fie adaugate alte pagini cu datele de contact și adresa bisericii, știri și articole etc.

Realizarea site-ului face parte dintr-un program amplu, destinat crearii Retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, elaborat de Sectorul Media al Eparhiei, in parteneriat cu Asociatia Lacasuri Ortodoxe [https://www.lacasuriortodoxe.ro] , prin serviciul specializat in realizarea de site-uri web, gazduire si alte servicii si software la comanda, NETCreator [https://www.netcreator.ro] .

Site-ul a fost inclus deja in reteaua web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor [https://www.sf-esc.ro] , informatiile publicate pe noul site fiind semnalate in sistemul informational amintit.

Viziteaza site-ul web al Parohiei Sfantul Gheorghe – Calarasi [https://parohiasfgheorghecl.ro/]