Arhiepiscopul Atenei a primit un grup de pelerini condus de Pr. Arhim. Rafail Mit, Vicar al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor (foto)

In perioada 01-05 aprilie 2014, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, preacuviosul părinte vicar Rafail Mîț, însoțit de maica stareță Varvara și de un grup de maici de la Mănăstirea Plătărești, au vizitat mănăstirile din Grecia: Mănăstirile Sfântul Spiridon și Sfânta Teodora din Corfu, Mănăstirea Sfântul Patapie din Corint, Mănăstirea Sfântul Ioan Rusu din Chalkida, Mănăstirea Kato Xenia și multe alte locuri binecuvântate.

Tot în această perioadă, grupul de pelerini a fost primit și binecuvântat de către Preafericitul Ieronim, Arhiepiscopul Atenei și al întregii Elade.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.