Lumina Sfanta Ierusalim Live 2014 – Mormantul Sfant Transmisiune video in direct

Si in acest an, ca si in anii trecuti, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe va ofera ocazia de a urmari in direct o transmisiune video chiar din Biserica Sfantului Mormant Ierusalim – 2014. Astfel, incepand (probabil) cu ora 12:00 si pana in jurul orei 15:00, vizitatorii nostri se vor putea bucura LIVE de sosirea Luminii Sfinte la Invierea Domnului, ocazie cu care, din cate cunoasteti deja, candelele aflate in Biserica Sfantului Mormant si lumanarile (de cele mai multe ori in pachete de 33 de lumanari – un numar egal cu varsta la care a fost Rastignit Mantuitorul) se vor aprinde singure, in mod minunat marturisind lucrarea mantuitoare si puterea Harului lui Dumnezeu venite pe Pamant, de multe ori in chip vazut pentru salvarea sufletelor noastre.

Transmisiunea video in direct din Biserica Sfantului Mormant 2014 va putea fi urmarita in programul TV Lacasuri Ortodoxe, in toate paginile si articolele Lacasuri Ortodoxe.

Uram La Multi Ani! tuturor abonatilor si vizitatorilor nostri si marturisim bucuria pascala in fata intregii lumi, prin crestinescul salut: Hristos a Inviat!

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.