Calendar 2014-2015: Ctitoriile Sfantului Voievod Constantin Brancoveanu in Arhiepiscopia Ramnicului

Pentru promovarea şi cunoaşterea mărturiilor de artă şi cultură ortodoxă din monumentele reprezentative ale Eparhiei Râmnicului, continuând lucrarea de promovarea a culturii brâncoveneşti în „Anul comemorativ al Sfinţilor Martiri Brâncoveni”, Arhiepiscopia Râmnicului a tipărit „Calendarul Ctitoriile Sfântului Voievod Constantin Brâncoveanu în Arhiepiscopia Râmnicului”, calendar pe anii 2014 şi 2015.

Utilitatea sa practică, fiind tipărit pe două feţe cu calendaristica pe anii 2014 şi 2015, împlineşte şi un recurs la memorie şi frumuseţe, lucru care este absolut necesar astăzi, prin faptul că ne aminteşte de existenţa patrimoniului istoric pe care îl deţinem şi care ne defineşte.

Calendarul, în format A3, realizat în condiţii grafice deosebite, pe o hârtie de foarte bună calitate, vine în întâmpinarea şi spre folosul preoţilor şi credincioşilor de pe întreg cuprinsul Eparhiei vâlcene.

Calendarul poate fi achiziționat de la magazinele de cărţi şi obiecte bisericeşti ale Arhiepiscopiei Râmnicului, precum şi de la pangarele tuturor bisericilor şi mănăstirilor de pe cuprinsul Eparhiei Râmnicului.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.