Ora Pamantului, in Moscova: Catedrala Hristos Mantuitorul si Catedrala Sfantul Vasile isi vor stinge luminile

Conform Interfax, sistemele de iluminare din afara Catedralei Hristos Mântuitorul și a Catedralei Sfantului Vasile, din Moscova, vor fi oprite, astazi, 29 martie, in intervalul 20:30 – 21:30, în cadrul acțiunii ecologice internaționale “Ora Pământului”.

300 de clădiri isi vor stinge luminile, printre care si Kremlinul, Casa Guvernului Rus, Duma de Stat, Universitatea din Moscova.

Ora Pamantului este o acțiune ecologica internațional anuala, a World Wildlife Fund, cu scopul de a atrage atenția oamenilor asupra problemei schimbărilor climatice.

150 de țări, aproximativ 7.000 de orașe și peste 2 miliarde de oameni, inclusiv cele 16 milioane de ruși, au participat la aceasta acțiune anul trecut.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.