Un barbat si-a dat foc in Piata Sfantul Petru din Roma

Un bărbat în vârstă de 51 de ani si-a dat foc, ieri dimineata, în Piața Sfantul Petru a Vaticanului. Nimeni nu cunoaste vreun motiv care sa fi stat la baza acestui act.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Vaticanului, Rev. Federico Lombardi, prima persoana care a aparut la locul faptei ar fi fost un preot iezuit care a incercat imediat sa stinga flăcările. Doi ofițeri de poliție, apoi, au venit și au stins flăcările, cu un extinctor.

Omul a fost dus imediat la spitalul Santo Spirito, din apropierea Vaticanului, iar mai târziu a fost transferat la spitalul Sf. Eugenio, pentru a fi tratat de arsuri grave. Cei doi ofițeri de poliție au fost, de asemenea, tratati, pentru inhalarea de fum și arsuri pe mâini.

Rev. Lombardi a declarat că, desi nu se cunoaste motivul, o hârtie cu un număr de telefon al fiicei omului a fost descoperit la acesta.

El a adăugat că poliția italiană va investiga motivele actiunii bărbatului.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.