Apel parintesc… de la Sfantul Nicolae

Vine Mos Nicolae!

Daruiti putin … si faceti-va comoara in cer… pentru nevoile unei biserici cu hramul Sf. Nicolae. Statul roman da posibilitatea firmelor private si institutiilor de stat sa doneze pana la 2% din profitul pe anul in curs, acesti bani fiind scazuti din impozitul pe profit!!! Vorbiti cu contabilul de la firma unde lucrati sau/si de la alte firme, daca aveti cunostinte. Adica in loc sa trimiteti banii la stat ii puteti trimite unei institutii non profit scoala, azil, orfelinat, biserica in cazul de fata:

Biserica Sf. Nicolae, sat Biţina, Com. Moviliţa, jud. Ialomiţa
CONT BANCAR: Prohia Bitina – Protoieria Urziceni
Cod Iban RO75 BRMA 0740 0740 4060 0000

Cod fiscal
6515278
Banca Romaneasca
Sucursala Pantelimon Bucuresti
TELEFON:
0722404273 e-mail:
pr_stancubogdan@yahoo.com

P.S. Vine Mos Nicolae! Daruiti putin … dar mult pt suflet! Da-tine o mana de ajutor sa cumparam un bradut, sa il impodobim, sa cumparam daruri (hainute, alimente, s.a) de sarbatori pt copiii si oamenii necajiti din parohie, sa le dam o masa calda in ziua de Mos Nicolae… sa simta si ei ca vin sarbatorile de iarna!

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.