publicat în: Arhivă

Lumina Sfanta Ierusalim Live 2013 – Mormantul Sfant Transmisiune video in direct

Si in acest an, ca si in anii trecuti Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe va ofera ocazia de a urmari in direct o transmisiune video chiar din Biserica Sfantului Mormant Ierusalim – 2013. Astfel, incepand cu ora 12:00 si pana in jurul orei 15:00, vizitatorii nostri se vor putea bucura LIVE de sosirea Luminii Sfinte la Invierea Domnului, ocazie cu care din cate cunoasteti deja candelele aflate in Biserica Sfantului Mormant si lumanarile (de cele mai multe ori in pachete de 33 de lumanari – un numar egal cu varsta Rastignirii Mantuitorului) se vor aprinde singure, in mod minunat marturisind lucrarea mantuitoare si puterea Harului lui Dumnezeu venite pe Pamant, de multe ori in chip vazut pentru salvarea sufletelor noastre.

Transmisiunea video in direct din Biserica Sfantului Mormant 2013 va putea fi urmarita in playerul Home Lacasuri Ortodoxe, in toate paginile si articolele Lacasuri Ortodoxe si in playerul aflat in pagina de fata.

Uram la multi ani tuturor abonatilor si vizitatorilor nostri si marturisim bucuria pascala in fata intregii lumi prin crestinescul salut Hristos a Inviat!