Icoana izvoratoare de Mir a Maicii Domnului Iveron din Hawai, in Bay Area – San Francisco

La sfarsitul Postului Adormirii Maicii Domnului, Biserica Greceasca Sfantul Vasile cel Mare a primit de la Bunul Dumnezeu o mare binecuvantare. Icoana izvoratoare de mir din Hawai a fost oferita duminica spre inchinare, 16 August 5:30- 6:00 PM.


Ortodocsii din apropiere, printre care si multi romani, nu au pierdut ocazia de a vedea o minune cu ochii lor si de fi binecuvantati prin inchinarea si ungerea ce au primit-o, cu mir de la aceasta icoana.

Acestia s-au gandit ca este frumos sa aduca Maicii Domnului flori in dar si in special crini albi, asa cum i-a adus si Arhanghelul Gavriil. Icoana a fost asezata spre inchinare intre orele 5:30-6:00. Imediat dupa ora 6PM icoana va parasii Bay Area.

Adresa bisericii grecesti: Saint Basil Church, 6430 Bose Lane, San Jose, CA, 95120

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.